img

Най-силната напитка, която ТОПИ и ОТСТРАНЯВА мазнините от корема за 48 часа

/
/
/
332 Views

Този сироп премахва излишните мазнини и вода от тялото, подобрява мозъчната функция, паметта, слуха и зрението…

Основните съставки на тази рецепта са пресен хрян, лимони с кората и мед.

Хрянът е незаменима добавка към различни ястия, особено към мазни храни, защото спомага за по-лесното усвояване. Той прочиства организма, ускорява метаболизма, премахва умората, затова е най-препоръчителен за диабетици. Стимулира размножаването и развитието на полезни бактерии в червата.

Пресният корен може да се използва през цялата година, ако се заравя във влажен пясък или се съхранява навреме в мазето. Ако имате по-голям корен, може да настържете необходимото количество, а останалото да увиете в алуминиево фолио и да го оставите в хладилника в зеленчуковата кутия.

Ако искате настърганият хрян да остане свеж дори след три седмици, смесете го с една чаена лъжичка захар и 4 супени лъжици лимонов сок или оцет. В добре затворен буркан хрянът може да престои в хладилник до 3 седмици.

РЕЦЕПТА ЗА НАПИТКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

– 125 г хрян
– 3 супени лъжици мед
– 3 лимона (които предварително ще подкиселите в малко вода и 1 супена лъжица оцет, да престои 10 минути и отмийте пестицидите от него)

ПРОЦЕДУРА:

Смелете 125 грама хрян в блендер. Вземете три лимона, нарежете ги, извадете им семките, след това ги блендирайте заедно с кората и разбъркайте с хряна. Към това добавете три супени лъжици мед и разбъркайте всичко добре.

Съхранявайте тази напитка в затворен буркан в хладилника. Приемайте по една чаена лъжичка сироп два пъти дневно по време на хранене. Вземете в продължение на 3 седмици и наблюдавайте как обиколката на талията намалява.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text