img

Напрежението в „Смени жената“ ескалира

/
/
/
362 Views

Два коренно различни свята видяхме в последния епизод „Смени жената“. Разменените съпруги – Нина, която по нейните думи води недостижим за много хора начин на живот, лукс, ресторанти, скъпи дрехи и другата – Мая, майка на две деца, едното от които със заболяване.

Сблъсъкът започна още при срещата им с временните семейства. Нина нагази директно в дълбокото, в селския курник и градина със зеленчуци. Но чашата за нея преля при опита на Митко да качи дъщеря си на бънджи.

„Имам чувството, че съм попаднала в семейство „сървайвър“. Децата са подложени са на всякакви мъчения, лишения и целта е да оцелееш. Животът не е създаден да оцелееш, той е създаден да се наслаждаваш, да си заобиколен от лукс, да се чувстваш като цар или царица, принц или принцеса“.

Опита й да спре Митко да пусне дъщеря си в пропастта го изкара извън кожата му:

„Стига се обажда, замълчи за малко. Твоето е загуба, а нейното победа. Ти не спря да говориш какво може да стане и я плашиш“

„Не може така в реалния живот да пуснеш някой така висящ някъде си“, репликира го тя.

„Омръзна ми от едно общество, което е пълно с въздух и празнота. Нина живее в различен неин свят“, обобщи ситуацията той.

Чашата преля, когато Нина коментира, че семейство Господинови са „психопати“.

„Аз си казвам винаги каквото мисля“, отвърна на опита на Митко да й обясни какво е точно „психопат“.

„Това не е моят живот, това не е моя свят“, настоя Нина.

„Тя е затворена в един лъскав целофан и аз не мога да достигна вътре. Нейните мисли са насочени натам, че България не я заслужава, че хората са лоши и злобни и не разбират колко са неуспешни“., направи заключение Митко след първия по-сериозен сблъсък между двамата.

Всички опити на Митко да се разбере с Нина удариха на камък, но предстои периода в който двете дами ще наложат своите правила в новите си семейства, дано в този случай не стигнат и до бой. Това ще проследим в следващия епизод на предаването.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text