img

Никой лекар няма да ви го каже, но не ви трябват хапчета – ето как да се спасите в кризисни ситуиации:

/
/
/
176 Views

Първият е, защото не са били под ръка. Второ, не искате да се тровите с химикали. Ако кръвното ви се е повишило рязко, правилното дишане ще ви помогне.

Само за 2-3 минути с всяко издишване трябва да задържите дъха си за 7-9 секунди. Така че можете лесно да намалите налягането с 30 единици.

• При главоболие и мигрена също се опитайте да определите коя ноздра е най-добра за дишане и ако усещате болка от същата страна на главата като отворената ноздра, затворете тази ноздра и дишайте, докато болката изчезне.

• При безсъние, повишена нервна възбудимост, безпочвени страхове, хиперинтензивна мозъчна дейност, което е толкова често срещано при психични заболявания, дишането през лявата ноздра е полезно, тъй като успокоява ума и охлажда неговия плам. Дишането през дясната ноздра е контрапродуктивно.

• Болка в стомаха – често резултат от гастрит. Изсипете 0,5 чаша вода от една чаша в друга 10-15 пъти и изпийте тази вода. Ако правите това няколко пъти на ден, ще забравите за болката.

• Порежете се – трудно е да го наречем лечение, защото не е необходимо да използвате никакви мазила и превръзки. Просто трябва да вдигнете порязаната си ръка и да я разклатите възможно най-дълго, поне 7 минути. Изненадващо е факт: раната заздравява много бързо и изобщо не боли.

• Диагностика на катаракта. Трябва да изрежете парче черна хартия с размери 3х3 см и да направите дупка в центъра с игла. Получавате такива домашни очила с диафрагма. Те трябва да бъдат доближени до окото ви и да погледнат бял лист хартия. Ако листът остане бял по цялата повърхност, тогава лещата е прозрачна. Появата на неподвижни тъмни петна върху лист хартия, като песъчинки – сигнал! Или това е помътняване на лещата, или това са промени в ретината. Във всеки случай трябва да побързате на лекар! И ако се виждат тирета, боклуци, клечки – няма съмнение, лещата е спукана.

• Ако имате чести инфаркти, пригответе си лекарството за целия ден от сутринта. Нарежете парче хляб колкото пръст на 4 части и върху всяка капнете по 2-4 капки тинктура от валериана. Вземете парче в устата си на всеки 4 часа. Сдъвчете и задръжте в устата си за няколко минути, след което преглътнете. Правете това, докато всички сърдечни проблеми изчезнат.

• За подобряване на паметта яжте ежедневно салата от настъргани моркови със стафиди или смлени орехи, подправена със заквасена сметана. Постоянната употреба на такава салата ще насърчи обновяването на мозъчните клетки и ще подобри кръвообращението.

• Енуреза без лечение. През нощта накиснете памучен тампон в стайна вода, изцедете леко и прокарайте 5-7 пъти по гръбначния стълб от основата на врата до опашната кост. Преминава енурезата много бързо и трайно.

• Много е лесно да се отървете от възпалено гърло. Веднъж и аз страдах и това ме посъветва познат УНГ лекар. Когато си миете зъбите с паста, когато изплакнете устата си, първият път изплюйте всичко, а вторият път напълнете устата си с вода и направете гаргара. Вече 20 години не знам как ме боли гърлото. Лятото пия вода само от хладилника, а зимата от помпата.

• Висока температура: странно, но нарисуваното черно петно ​​(черен молив) на палеца на лявата ръка ми помага за температурата. Искате ли да се смеете, вярвате или не, но това е тествано от моя собствен опит.

• При язва на стомаха, повръщане, болки в червата разбъркайте добре прясно домашно яйце със супена лъжица брашно и приемайте на гладно. Курс 10 дни. Рецептата е изпробвана многократно върху много хора.

• Дъщеря ми страдаше от киселини и пиеше сода през цялото време. Те предложиха проста рецепта: изяжте 5-6 стафиди срещу киселини. И това е. Отначало дъщерята носеше със себе си буркан със стафиди, но след това стана излишна – забрави за болестта.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text