img

Нов тунинг! Украинец имплантира преса на Галена – певицата показа коремни плочки мечта! (снимки)

/
/
/
333 Views

На пореден тунинг на тялото се подложи Галена, само и само да бъде в топ форма за своите почитатели, а и за съпруга си Галин, забеляза репортер на Swoman

Ако някой си е помислил, че плоското коремче с изваяни „плочки“ на певицата е плод на жестоки тренировки и лишения, много се лъже. Наш човек разкри тайната за изумителното постижение на смядочанката, а то се крие зад името на истински виртуоз на скалпела – д-р Максим Иванчук.

Допреди войната в Украйна неговата клиника в Киев е определяна като една от най-добрите в областта на пластичната хирургия и подмладяването.

Ето че и нашата Галена се е възползвала от неговите умения и демонстрира тяло на тийнейджърка.

Според приближен на фолк фурията, докторът първо е изсмукал излишната мазнина в коремната област, а после е имплантирал оформени плочки, които ще останат там завинаги.

Галена демонстрира новите подобрения по тялото си в Слънчев Бряг / снимки: facebook.com/The1Club

Не е изключено и други части като лакти, колене и премишницата на звездата също да са получили своето подмладяване, защото докторът е специалист и в тази област.

Ето как горе долу изглежда преди и след интервенция една от пациентките  на д-р Иванчук.

За шедьоври се смятат седалищните импланти в стил бразилско дупе, които хирургът на Галена прави. Този шик обаче си има цена и тя е около 14-15 хиляди лева, по информация на източник на LifeOnline.bg.

Според специалистите, освен тази най-нова интервенция, Галена има много предишни. Още преди години тя си инсталира силикон в дупето, имплант в брадичката, чисто нов нос, скули, смени няколко чифта гърди и изглежда е повдигнала клепачите си.

Трябва да й се признае, че след две раждания и интензивен нощен живот придружен от много изкушения, 37 годишната Галена демонстрира форма в каквато досега не сме я виждали. Това се вижда и от кадрите в новия й дует с DJ Дамян „Welcome to Bulgaria“

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text