img

Нова версия за смъртта на кралица Елизабет II потресе Острова:

/
/
/
145 Views

Не стихва интересът към британското кралско семейство, което в последните години се тресе от катаклизми – спомнете си само скандалното напускане на принц Хари и съпругата му Меган, които решиха да се оттеглят от кралските си задължения, а медиите нарекоха безпрецедентния акт „Мегзит“, на името на актрисата.

Сега нови упорити слухове са на път да помрачат тържествените церемонии по изпращането в земния й път на кралица Елизабет Втора – става дума за нова версия за смъртта на кралицата.

Както си спомняте, за официална причина за смъртта на британския монарх, която почина на 8 септември на 96 години, във всички документи е „старост“.

Но според един от кралските биографи Нейно величество се е борила с рак , пише в. „The Mirror“, цитиран от „Телеграф“.

Близък приятел на съпруга на кралицата, принц Филип, биографът Джайлс Брандрет твърди, че кралицата е имала „Мултипленият миелом – рак на костния мозък“.

В подкрепа на думите си той посочва, че няколко години преди смъртта си кралицата започва да губи подвижност, да отслабва и да се изморява.

„Най-честите симптоми на тази болест са болка в костите и ставите, особено в таза и долната част на гърба. Към днешна дата няма лек за този вид рак, но има терапия, която може да намали тежестта на симптомите“, твърди Брандрет.

Бъкингамският дворец все още не е реагирал на думите на биографа.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text