img

Новата приятелка на Виктор се подигра с участничките в Ергенът

/
/
/
409 Views

Новата половинка на Виктор Стоянов Мария Тарашманова определено се откроява сериозно на фона на участничките в „Ергeнът“, които скандализираха с изкуствено поведение и външност.

Мария не пропусна да подчертае, че не прилича на Александра, Виктория, Дениз, Благовеста или която и да било от героините на „Ергенът“ и се радва от факта.

Преди дни блондинката сподели в социалните мрежи непоносимостта си към изкуствената красота и беше повече от очевидно, че визира някои от участничките в предаването.

За разлика от гореизброените, Мария не си слага никакъв грим, което е шокиращо за 21 в.

Тя е без корекции по лицето и тялото, което също е странно за днешно време.

Припомняме, че психоложката Алекс например почти не се показваше пред камерите без грим. Особено на коктейлите тя се появяваше с изключително тежък грим, който дори на моменти плашеше.

Рускинята Виктория пък бе оприличена от мнозина на бобър заради захапката, която има. Зъбите й са леко притеснителни за жена, която твърди, че е красавица, пише  kliuki.bg.

Дениз дори не бива да се коментира. Тя е съвсем различен човек с и без грим. Дори и родната й майка може да не я познае, когато реши да си „цапа“ лицето.

Оказва се, че всичко това Виктор го е забелязал и неслучайно не избра нито една за свое гадже след шоуто. Единствено с Александра поддържа някакъв контакт, но той е само на приятелска основа.

Връзката му с 25-годишната Мария изглежда сериозна. Девойката помисли, че ще се скрие от медиите, защото не е известна и не афишира любовта си с Виктор, но не й се получиха нещата.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text