img

Отначало се смеех на баба, когато я видях да слага найлонова торба в пералнята, но след като видях резултата останах със зяпнала уста

/
/
/
692 Views

Признаваме на пръв поглед звучи меко казано глупаво – да сложиш найлоново пликче заедно с полите, блузите и дънките в пералнята. Че какъв смисъл може да има в това нещо?

Още едно време хората са слагали найлонови торбички в прането, за да ги използват по-дълго време. Именно по тази причина обаче достигнали до неочаквани заключения и изводи, пише Жената Блиц.

Оказва се, че благодарение на нея дрехите стават забележимо по-чисти и това не е единственото предимство на този лайф хак.

найлонова торбичка в пералнятаСпестява прах

Пликчето позволява на перилния препарат да се смеси по-добре при въртенето на барабана. Не остават бучки, а прахът се разтваря напълно. Благодарение на торбичката консумираното количество прах намалява, а по дрехите дори няма следа от него.

Дрехите стават по-чисти

Точно така. Найлоновата торбичка е много по-лека от всичко останало в пералнята, тя успява да привлече като магнит всякаква коса или вълнени топченца от дрехите. Тези, които имат домашни любимци у дома, веднага ще разберат с пълна сила предимствата на този лайф хак.

Как да перем с найлонова торбичка?

Първо е важно тя да няма шарки по себе си. След това температурата на водата не трябва да бъде по-висока от 40 градуса. В противен случай пликчето може да се разтопи.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text