img

Пак ни излъгаха, всичко е било нагласено! Ергенът има два финала

/
/
/
3335 Views

Два финала са снимани за риалити шоуто, в които и двете момичета, останали накрая, са били „избрани“ за победителки, като продуцентите са си запазили правото да излъчат края, който преценят, разбра „Swoman”.

Именно заради това до последно се носеха слухове, че печели Виктория, а други твърдяха, че е Дениз. Рускинята и туркинята останаха сами на финала, след като психоложката Александра беше единствената жена, която отказа да вземе роза от Виктор.

Мачото бе привлечен най много именно от психоложка та, но тя се възмути от държанието му и че не я защити, след като Капитонова я заля с питието си. Така на Виктор му се наложи да избира между Дениз и Виктория. За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България покани в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор имаше възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си.

Зрителите станаха свидетели на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които всъщност му помогнаха да избере дамата на сърцето си, а именно… Виктория Капитонова, която стана голямата победителка в първия сезон на шоуто на bTV.

„Обичам те, но само като приятел“ – заяви Виктор на Дениз Хайрула, с което стана ясно, че избира за победител рускинята. Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен, който реши да не ѝ даде, защото явно е преценил, че едва ли ще ce стигне до сватба с хитрушата.

Ергенът финал,,Развълнува ме мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти“, каза Виктор на избраницата си.

„Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността!“, допълни той с празен поглед и сякаш декламирайки стихотворение.

Зрителите не останаха равнодушни към финалния епизод, като го определиха като най-слабия финал на родно риалити. Фразите звучаха толкова заучено и режисирано, че няма накъде повече. Държанието на участниците също беше фалшиво, сякаш участват в някоя треторазредна сапунка. На призива ,,Искам да те опозная реалността“, рускинята отвърна със “Стигааа…“, а това предизвика искрен смях сред зрителите на риалити предаването.

Източниците на изданието твърдят, че е сниман финал и с Дениз Хайрула, в който тя е победителка и фитнес инструкторът казва почти същите думи на туркинята. В последния епизод на предаването липсваха обиди нападки и скандали. Веднага след финалните надпис Виктор гостува в шоуто на Николаос Цитиридис, където призна, че с Виктория не са заедно и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг.

,,Виктория си личеше, че въобще не го харесваше, беше там само за реклама. Наистина ли да е толкова сляп или това е решение на продукцията?“

,,Най силни чувства изпитвал към Виктория?! Е, хайде стига, как ли не я нарича – кучка, лисица, хитруша и сега се оказва влюбен. За колко глупави ни смятат? Отегчих се тотално“

,,По-тъп финал на българско шоу не е имало никога“

Това са само част от коментарите по адрес на „Ергенът”, който ядоса зрителите със скучния си последен епизод. Много зрители заключиха, че истинският последен епизод е всъщност онзи, в който Александра си тръгва и с това слага край на драмата в шоуто.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text