img

Първата жена на Джизъса закъса за пари! Вижте какво работи Христина, която е майка на двете му деца

/
/
/
222 Views

Първата жена на футболиста Благой Георгиев- Христина Витанова, гимнастичката, от която той има две деца, е започнала работа в квартално козметично студио на позиция рецепционист, твърди „Галерия“.

Ежедневно брюнетката води разговори с клиенти за да записва часове за масажи и различни козметични процедури. Христина няма опит в този бранш, но през годините е трудно да се каже какво точно е работила, за да има повече стаж и да си търси занимание по специалност.

След раздялата с Благо Джизъса красавицата се пусна във връзки предимно със заможни господа и затова не се налагаше да работи.

Очевидно обаче на този етап едва ли е хванала някой паралия, а готовите пари бързо се харчат, особено когато имаше две деца. Трудностите, с които напоследък Христина се сблъсквала я накарали скоростно да си потърся работа.

За съжаление обаче при повечето опити да започне нещо по-престижно удряла на камък, тъй като миналото й с футболиста й носил лоша репутация за по-висок пост в която и да е сфера.

След като най-после я одобрили за козметичен салон в столичния квартал „Люлин“, Витанова решила да не разкрива на каква позиция е там. Пред приятелки казвала, че е управителка на студиото и дори щяла да им уреди отстъпки.

Това обаче не променя фиша на заплатата, която била около хилядарка, издават запознати.

Първата жена на Благой Георгиев
Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text