img

Първи думи на бившият съпруг на Теодора след изневярата на жена му с Пламен от Фермата

/
/
/
504 Views

Бившият футболист на Берое, Славия, Локомотив (София) и Черно море Танко Дяков се разлюти след изневярата на жена си. Нашумялата с участието си във „Фермата“ Теодора заряза бащата на дъщеричката си заради друг участник от шоуто – Пламен Пеев. 

Танко Дяков използва социалните мрежи, за да изрази огорчението си от случилото се и да отправи апел:

„Здравейте, реших да използвам фейсбук профила си, за да направя за първи и последен път важно уточнение, свързано с личния си живот.

Поради засиления интерес последните месеци върху мен и семейството ми, продиктуван от участието на вече бившата ми съпруга в реалити формата “Фермата”, смятам, че е редно да взема отношение за създалата се ситуация!

До момента бях тих, а не сляп! Аз съм човек с ясно изразени цели и приоритети в живота, в центъра на които стои дъщеря ми! В тази връзка искам от тук нататък, както аз, така и семейството ми, а и огромна част от приятелите ни, да бъдем категорично разграничени от поведението на Теодора, както по време на реалити предаването, така и след приключването му!


Благодаря за вниманието!

п.с.

Моля всички журналисти (разбирам, че това им е работата) да проявят разбиране и да не ме търсят повече за коментари по темата! Моето време за интервюта е отминало доста отдавна!“.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text