img

Първият български космонавт Георги Иванов: Русия ни даде много, без тях нямаше да видим Космоса

/
/
/
558 Views

Георги Иванов не се боеше да изкаже мнение против Бойко Борисов, както прави сега към Русия!

Първият наш космонавт Георги Иванов е легенда за България, но не само заради постижението си преди години, а и защото не се колебае и не се бои да изкаже мнението си, дори и то да не съвпада с „дирижираното“ в дадена ситуация.

Георги Иванов винаги директен – против Борисов и за Русия!

Знаем, че преди време той се обяви против екс премиера Бойко Борисов като даде твърдата си подкрепа за президента Румен Радев. И дори заяви смело, че човекът от Банкя на малкия пръст на Радев не може да стъпи – нито като професионалист, нито като лидер, нито като мъж.

Днес Георги Иванов застава твърдо зад убежденията си за братска Русия, както я нарича и не трепери пред никого, видя Новини 0.

Той ясно заяви, че цялата тази омраза и нарочно насаждани лъжливи твърдения срещу страната на Владимир Путин, идват от политиците. Политици, които явно смятат народа си за малоумен.

„В повече ми идва тази бясна агресия и целенасочена атака, тази пропаганда срещу руския народ и държава. Много говорят, но ако не беше Русия, ако не беше и СССР преди, не само нямаше да видим Космос, но нямаше да имаме хилядите преимущества и ползи за родината ни, които сме имали само благодарение на Съюза.

И най-яростните русофоби не могат да заличат това, което СССР е дал на България, защото времето го помни. Русия е дала на света толкова, колкото никой друг не е. А сега я плюят, без дума да обелват за престъпленията, извършвани години наред в родината на Зеленски от сънародниците му“, казва Георги Иванов.

Източник: Портал 21

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text