img

Пенсионер даде пример на всички българи в „Стани богат“

/
/
/
110 Views

Силна игра в „Стани богат“ прави пенсионерът Анастас Иванов. Освен със сериозните си знания в различни сфери, той впечатли още повече всички с друго – каузата, с която участва.

Бившият машинен електромонтьор е решил, ако спечели над 10 000 лева, да ги дари за онкоболни деца.

„Преди да се пенсионира, следващият ни участник е работил в различни държавни учреждения. А днес се радва на спокоен живот в село Патареница край Пазарджик. Обича да реставрира стари предмети от дърво и метал, свири на китара и устна хармоника. Той е Анастас Иванов“, представи го водещият Михаил Билалов.

Участникът показа доста сериозна обща култура като отговори на много въпроси в различни сфери. Те бяха свързани с рибарство, с космонавта Георги Иванов, с другото име на рибата хек, с лека атлетика, с филм за Чарли Чаплин и други. Разсъжденията му бяха доста добри и от тях ставаше ясно, че е доста запознат с всяка от тематиките.

Анастас заключи като втора сигурна сумата от 3000 лева, въпреки че все още беше с три жокера. „Нека да ги заключим и да направим една база“, поясни той, тъй като играе с кауза.

Първият си жокер той използва едва на девети въпрос, а вторият – на 10-и. Тъкмо когато стигна до питането за 10 000 лева, което е 11-о поред в предаването, сирената в студиото изсвири и така неговото участие ще продължи утре. Анастас има все още жокера „Обади се на приятел“.

„Надявам се да ги достигна, за да мога да помогна в моята си мисия“, пожела си той.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text