img

Пиленцата Боби и Нина предизвикаха фурор на фестивала в Кан

/
/
/
243 Views

Пиленцата от Монако подробно ни запознаха с празничната обстановка на фестивала в Кан и любимият червен килим на Нина, където както сподели тя рони сълзи след краткотрайната раздяла с Боби Манекена преди време.

Директно тук на червения килим тук на фестивала в Кан, не къде да е, направи селфи Нина.

После се вмъкнаха във фоайето на скъп хотел, в който най-вероятно са настанени някои от звездите, присъстващи на фестивала.

От най-луксозният хотел в Кан??? @martinezhotel ,където имаме ексклузивен достъп и сме специални гости до едни от най-известните звезди и личности в цял свят?,които са дошли от всяка точка по света,специално за фестивала в Кан????.

И с вещината на светски репортери, показаха празничната обстановка около тях.

Вече сме в хотел Мартинес с пиленцето, моята любов. Мисля, че това е една звездна актриса. Всичко е охраняемо, само нас ни пуснаха и звездни актьори разбира се.

Тръгваме към червения килим, за да можем да минем и оттам, да ни видите и там. Няма по-хубаво нещо да си известен. Специални поздрави на феновете в България.

Последва видео от голямото събитие, от което почти нищо не видяхме освен големия екран, тъй като е снимано далеч зад загражденията, които спират публиката и феновете на истинските звезди, минаващи по червения килим.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text