img

Пиленцата от Монако имат яка работа за много пари и супер лукс

/
/
/
396 Views

Доста луксозни тоалетни има в Монте Карло. Пиленцето Нина и нейната половинка Боби Манекена ни държат в течение с най-вървежните места по френската Ривиера.

Благодарение на тях имаме възможност да видим табелите на известни ресторанти, хотели, клубове, както и част от вътрешността на някои. Както е модерно сред инфлуенсърите, Нина прави селфита от вътрешността на суперлуксозните тоалетни.

Както са споделяли самите те през лятото Боби е луксозен VIP превоз от летището, а Нина е рецепционистка в хотел и имат възможност да влизат на различни скъпи места.

Новата услуга, която предлагат Пиленцата от Монако е специален и персонален поздрав от тях на известна платформа за поздрави.

Поръчайте си вашият луксозен поздрав от Монте-Карло,Монако?? чрез мен, пишете на ЛС? в Инстаграм, ако искате поздрава да е от нас двама ни с моят прекрасен съпруг❤️

‼️Не се колебайте да зарадвате някой ваш близък,приятел,познат или роднина чрез ЛУКСОЗЕН ПОЗДРАВ чрез мен или чрез нас от цялата Френска Ривиера-Монако, Кан, Сен Тропе и др??☀️???‼️

✅ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА ЛУКСОЗНИ ПОЗДРАВИ!????

?Monte-Carlo,Monaco

Сега и популярността, която добиха след участието им в „Смени жената“ ще им помогне да наберат още повече фенове и последователи, затова един такъв луксозен поздрав може да зарадва някой.

На 15 ноември месец 2018 година Нина Димитрова е писала в групата „Българи в Ница, Кан и Монако“, че тя и съпругът й си търсят „апартамент под наем, студио под наем или стая под наем в Ница по възможност за наемане от другата седмица на 21.11. с месечен наем до 600 евро“.

Снимки профил инстаграм/dimitrova_nina_world

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text