img

Пиленцето от Монако Нина в челен сблъсък с Мая: Вие сте битовизма и селянизма

/
/
/
276 Views

Много зрители бяха меко казано шашнати от това, което видяха в първата част на епизода с размяната на съпругата на Боби от „Пиленцата от Монако“ и Мая съпругата на Митко, известен с участието си в първи сезон на „Фермата“.

Двете семейства запознаха хората с начина си на живот, разбиранията си, ценностите си. Сега във втората част, правилата се налагат от гостуващата съпруга и се очаква голям сблъсък между тези два свята.

Нина има едно единствено правило, което иска да наложи на новото си семейство:

„Стремете се към лукс и той сам ще дойде при вас. Пожелавам ви мама и тати да ви водят по луксозни хотели, от това по-голямо щастие няма“, обърна се тя към децата на семейството.

В същото време съпругата на Митко също опита да наложи свои правила, за оставащото кратко време до края на престоя й в апартамента на Пиленцата:

„В нашето семейство аз казвам, аз решавам какви са правилата и изведнъж някаква жена да ми налага някакви правила на мен специално, ще стане страшно след това“, дълбоко се възмути и закани Боби Манекена заради това, което поиска от него Мая.

И като за финал Нина направи определение на семейството на Митко:

„Вие сте битовизма, селянизма, вас ви влече селското, българщината. Аз не съм възпитавана със селски манталитет, селско мислене и никога няма да бъда селянка. Цял живот съм била във ВИП-а и в лукса и ще си остана там.“

До какъв още сблъсък ще достигнат двете семейства и дали мъжете ще се съобразят с наложените от временната съпруга правила ще видим в продължението.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text