img

Пловдивската депутатка Елена Гунчева: Това управление стигна дъното, нагледахме се на циркове!

/
/
/
295 Views

Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството, но и за Народното събрание. Това написа в личния си Фейсбук профил Елена Гунчева от „Възраждане“.

Припомняме, че тя се отказа да напуска парламента и ще става независим депутат. Ето какво още пише Гунчева в социалната мрежа, публикуваме го без редакторска намеса:

„От декември миналата година, се нагледахме на циркове. Днес ме впечатлиха изказванията на двама лидери на партии, които взаимно се пратиха на освидетелстване. И това е нивото на управление и парламентаризъм в държавата ни. И то от официална трибуна. Не знам дали има някакво дъно за политиката в България.

Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт, с който никога не бих се съгласила. А разправиите по това кой е виновен и кой е взел решението, не само звучат крайно несериозно, но и ще нанесат сериозни и дългосрочни вреди в дипломацията ни.

БСП се извъртяха, защото дори техният търпелив електорат трудно би преглътнал подобно нещо. А спорът стигна не дипломатическо, а махленско ниво в най-високите етажи на властта.

Крайно време е и правителството в оставка и народните представители да седнат и да решат как да поправят вредите. Циркове достатъчно слушахме. Време е всички да се успокоят и да вземат отговорни решения. И ако се отива на избори, нека това да не е по подобен срамен начин“.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text