img

Победителката в Hell’s Kitchen Валентина е зарината от предложения

/
/
/
480 Views

Победителката в Hell’s Kitchen Валентина, гостува при Гала и сподели, че е изключително щастлива от победата си в най-гледаното кулинарно риалити.

Тя разказа как е взела решение да се запише за участие.

„Записах се в кастинга спонтанно. Работих в много добър хотел, с ресторант със звезда Мишлен в Германия. Ежедневието ми беше добре наредено, с добра заплата и не можех да се оплача. Но в един момент ми стана скучно, а по това време течеше рекламата за кастинга. Една вечер бях със съпруга си, изпих две бири, което е неприсъщо за мен и спонтанно се записах на кастинга. Включването ми беше на майтап, на две бири. Това разказа пред Гала Валентина.

Хората с черните куртки на финала ми бяха много близки, тъй като претръпнахме един към друг и стопихме ледовете помежду си. Свикнахме си с изискванията и мога да кажа, че Камен ми беше най-близък, след това Елена, Виктория и Ники. Всеки един от тях е достоен за уважение. Имат си плюсове на характера, силни страни в готвенето и са положили много труд, за да постигнат успехите си“

Сега след приключване на предаването Валя сподели, че има много предложения за работа и то в топ ресторанти.

Зрителите продължават да я харесват въпреки моментите на истерия, които не бяха малко.

Браво, Валя! Заслужена победа! Както са казали хората ,,Повече действия, по-малко приказки“. Беше на високо ниво откъм знания и умения и заслужено мястото ти беше на финала! Нищо лично към Виктория, но моят фаворит беше ти! Беше като стрела в кухнята и винаги си казваше нещата, очи в очи и не се криеше като мишка да клюкарстваш зад нечий гръб! Бъди здрава! ❤️

Браво Валя.Доказа на всички че можеш и си професионалист. Още с влизането си се открои от всички.Ти беше моя фаворит но очаквах да си на финал с Николай. Ти беше огън в кухнята.Браво момиче пожелавам ти още много успехи да ти е честита победата.

На друго мнение са част от феновете, тъй като за тях фаворит бе съвсем различен участник.

Спечели защото някой реши ти да спечелиш. Ако състезанието беше честно победител щеше да е Николай! Отвратен съм от този сезон и загубих всякакво уважение към шеф Ангелов.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text