img

Полицайката от Първо РПУ Симона си призна за Семерджиев. Ето какво разкри:

/
/
/
1047 Views

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава от няколко години с Георги Семерджиев, който уби две момичета в катастрофа на столичния бул. „Черни връх“, предава „Труд“.

Всяка седмица имало практика – десетки полицейски служители на Първо РПУ /основно от филиала на ул. Г.С.Раковски/ и Четвърто РПУ /на чиято територия стана тежката катастрофа/, да посещават автомивката на столичен хотел, която той държал, с личните си автомобили, където те били измивани безплатно.

Признанието Радева направила при разпити от Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР. Разкритието, че десетки полицаи са упражнявали чадър над шофьора-убиец Георги Семерджиев, е станало причина за опита за паническото укриване от вътрешния министър в оставка Бойко Рашков, на информацията, че Радева е пътувала с дрогирания Семерджиев в момента на катастрофата.

Симона РадеваСъщата нощ служител на Семерджиев му докарал стълба от автомивката на столичен хотел до адреса в кв. „Лозенец“, за да може шофьорът-убиец да се качи в дома си. Семерджиев е бил без ключове, те изпаднали при катастрофата.

По неофициална информация младата брюнетка първоначално е отказала да съдейства на разследването, което е забавило арестуването на Георги Семерджиев. Служителката на МВР също подлежи на наказателна отговорност, тъй като е избягала от местопроизшествието и се е укрила, макар да е била наясно с фаталните последствия от престъпното деяние на шофиралия Георги Семерджиев.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text