img

Полицайката Симона размахва белезници на мазна чалга

/
/
/
457 Views

Скандалната полицайка Симона Радева размахва служебни полицейски белезници в провокативно клипче в ТикТок, където се гали и пее под звуците на песента на Анелия „Генерал“.

Служителката от Първо районно, която е предотвратила задържането на Георги Семерджиев, след като той бил спипан да шофира с наркотици на 11 юни, е истинска чалга маниачка, както и си пада по провокативните изпълнения в социалните мрежи.

Тунингованата красавица скри всичките си снимки и заключи профилите си в социалните мрежи, а по-късно написа публичен пост, където заяви, че съвестта й е чиста.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило!

Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове!

На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в пост във фейсбука си, който вече е заключен.

Полицайката Симона размахва белезници на мазна чалга

Полицайката Симона размахва белезници на мазна чалга

Полицайката Симона размахва белезници на мазна чалга
Симона се гали под звуците на Анелия

https://www.tiktok.com/@tihomirovasimona

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text