img

През сълзи бременната Ваня разбра истината в “Смени жената”

/
/
/
824 Views

Силни емоции избликнаха и напоиха с много сълзи новия епизод на „Смени жената”, в който Ваня от София, която е бременна се размени с Красимира от Пловдив, която пък има големи син и дъщеря.

В основата на драмата беше не само разликата в битовия комфорт, който беше значително в полза на пловдивчанката, а и това, че Ваня се оказа не съвсем сигурна в бъдещето с половинката ѝ  – 46-годишният
охранител и личен шофьор Радо.

Тя призна, че той не гледа сериозно на това, че ще имат дете, което за него ще е второ, понеже има друго от предишна връзка. И Ваня, и Радо остават без работа в пандемията, което прави живота им изключително беден и труден.

И в двете разменени семейства Радо и професионалната му реализация в името на бъдещото бебе станаха център на обсъждане. Допълнително напрежението породи и това, че той иска да напусне България силно разочарован от държавата. Ваня беше малко по-скептична по този въпрос.

„Временната съпруга” на Радо Красимира го определи като провокатор. „Той живее с филмите в главата си”, коментира тя и отбеляза, че понякога, ако „филмът” не е хубав, може да се наложи смяна на актьора в главната роля. Тя на няколко пъти обясни, че справянето с трудностите и постиганeто на висок стандарт на живот са ключът към стабилността на семейството ѝ с половинката ѝ Георги, който започнал като шофьор във фирма и постепенно се издигнал до управител.

Смяната на обстановката обаче имаше интересен ефект върху Ваня. Тя изведнъж осъзна, че детето може да затвърди връзката ѝ с Радо, но може и да я разруши. Участието в „Смени жената” за нея обаче стана повратен момент, в който тя осъзна истината. А именно, че толкова обича половинката си, че е готова да мине през всякакви несгоди като майка, но да остане заедно с него.

Нещо повече, Ваня изригна буквално като тигрица срещу Красимира в края на предаването, когато последната изсипа куп критики към мъжа ѝ и дома ѝ. „Като влязох в твоя дом изпитах съжаление”, заяви пловдичанката. Красимира беше и доста скептична за оцеляването на двойката, чакаща бебе. Тук софиянката не издържа и ѝ отвърна, че тя няма никакво право да ѝ говори по този начин. „Още повече, че не съм сама, тя те чува”, заяви Ваня, сочейки коремчето си.

Събирането на Красимира с мъжа ѝ Георги също се оказа много емоционално. Успелият с много труд да се издигне съпруг се разплака като малко дете след като видя отново жена си и осъзна, че всички усилия да успее в живота са си стрували заради нея.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text