img

„Прилича на риба“: Заснеха 64-годишната Мадона без филтри на летището (Снимки)

/
/
/
133 Views

Мадона вече е на 64 години, но е изключително трудно да се повярва в това.

Като за начало, певицата носи изключително стилни (и понякога изключително разголени) дрехи. Американската звезда отдавна даде да се разбере, че възрастта не е нищо за нея. Ето защо Мадона с готовност демонстрира екстравагантни визии онлайн. Изпълнителката не се притеснява да публикува снимки с корсети и мрежести чорапогащници, които показват всички прелести на звездата.

Човек би си помислил, че тя носи подобни образи само за фотосесии, но не е рядкост да я видите в тях на светски събития или на улицата. Но има дни в живота на Мадона, когато тя не иска да бъде гола, а напротив, да се скрие под многослойни дрехи, превръщайки се в „зелка“.

Холивудската звезда демонстрира една от тези си визии на летището, където пристигна с охрана. Мадона, в черно яке с качулка с графити, обемна дълга жилетка и панталони, които се влачеха по земята, мина покрай папараците, внимателно закривайки лицето си с ръка и качулка.

Мадона пухенка
Мадона

Снимка
Legion Media

Първоначално всички, разбира се, обърнаха внимание на визията на звездата, която може спокойно да се впише в категорията „бездомен стил“, но след това всички погледи се насочиха към лицето на Мадона.

Когато певицата излезе от колата, а нейната дълга розова коса се развяваше на вятъра, мнозина забелязаха, че лицето й е придобило още по-ромбоидна форма. Кожата на певицата е видимо по-гладка и опъната, бузите й са хлътнали, долната й челюст е подчертана, а брадичката й – изострена. „ Лице като риба “, коментираха интернет потребителите на тези промени. Изглежда, че певицата отново е посетила пластичния си хирург.

Мадона лице
Мадона

Снимка
Legion Media

Въпреки че поп иконата открито не обявява да има пластики по себе си, обществеността отдавна отбелязва, че външният вид на звездата непрекъснато се променя и понякога не към по-добро.

Но в допълнение към козметичните промени, Мадона охотно ретушира ​​снимките си, толкова много, че дори преданите фенове на звездата не могат да я разпознаят.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text