img

Пророчицата Слава Севрюкова изправи света на нокти: Идват масов мор и глад

/
/
/
240 Views

През последните десетилетия темата за края на света е доста гореща, като повечето от казаното и написаното са спекулации и чиста проба лъжа. Измислени са от хора, които искат да притеснят населението, да постигнат свои лични цели или просто да привлекат вниманието към себе си.

В България са живеели много видни ясновидци и пророци като Баба Ванга и Слава Севрюкова, пише sofialive.bg. Журналист събира всичко казано от Севрюкова и издава книга. В нея хората могат да намерят много пророчества за миналото, настоящето и бъдещето.

Могат да открият субективната истина, да намерят дори себе си и поне малко да се замислят за съществуването си. В една от последните глави, озаглавена „За последните времена“ Севрюкова споделя какво ни очаква в не толкова далечното бъдеще.

Ето думите й:

Това са „последните времена“. „Последни“, защото прекалено много хора обитават тази земя. Не останаха души отвъд… Все повече се въплъщават, за да се изчистят плевелите в тях.

Много по-рано ще настъпи лошото, отколкото се предвижда и очаква. Ще има много гладуващи и умиращи хора… Към третото десетилетие от началото на второто хилядолетие ще започнат злокобните събития.

Предстои настъпване на страшни бедствия – епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух в зло, каквото досега не е било

Задава се преломна епоха на кармично разплащане. Милиони и милиарди души ще се въплъщават. Да се изчистят от тегобите на миналото. А после още по-трудна – на преминаване обратно в отвъдното. Масово и внезапно.

Милиони и милиарди души бързо ще заминат от другата страна на мира. Геопланетарни катаклизми. Но светът не ще погине. Пренаселени сме. За да се установи балансът, милиони и милиарди трябва да преминат в Отвъдното – бързо и заедно… Мащабните природни катаклизми ще предизвикат войни и глад.

Хората в идните времена ще са тъй духовно извисени, че няма да гледат на смъртта с нашия див ужас. Ще имат знания за Отвъдността, за кармата и закономерностите на прераждането. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното.

Ще оцелеят хората по високите места. Хармонията ще се възвърне след бедствията. Земята няма да е срината. Животът ще продължи още по-бурно, устремен към единение с Природата.

Дадени неща ще се преживеят. И тогава вече ще настъпи Духовното при човека. Това ще започне към 2025-2030 година. След природните изпитания се задава ера на Духовността.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text