img

Провокативна снимка на Виктор Стоянов предизвика въпроси за ориентацията му – как мислите?

/
/
/
213 Views

Популярността на най-желания тв ерген набира светкавична скорост, но това съвсем не означава, че реакциите към него са основно положителни.

Скорошна негова снимка в социалните мрежи предизвика повече от бурни реакции, а повода е въпросителна относно сексуалността на атлетичния мачо, видя Swoman.

Дали пък не си пада и по мъже… ?Или просто е фен на дръзките комбинации в леглото…? Вижте в какъв вид се пусна Виктор Стоянов наскоро и колко горещо стана в мрежата. И преценете сами кое как е.

Виктор СтояновПод провокативния кадър текат всевъзможни коментари, В социалните мрежи има всевъзможни слухове за Виктор Стоянов, но последната клюка е, че той бил хомосексуален.

Потребителка смята, че Виктор се снимал за „гей списание“, което било знак, че той също си пада по силната мъжка любов, смятат някои хора в нета.

„Виктор е гей, не е ли очевидно!? Дори имаше еротична фотосесия за гей списание“, пише потребителка, а друг я контрира: „И аз ще се снимам гол, ако ми дадат 7000 лв“.

За похождения на Виктор обаче се носят легенди. Известно е, че той е доста желан от жените и има сериозен опит. Но дали се заглежда само по жени или си пада и по мъже, времето ще покаже.

Вие как мислите?

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text