img

Радо от „Фермата“: Иван и Андрей ме показаха само в негативна светлина

/
/
/
123 Views

Радо, който напусна „Фермата” по собствено желание, но след поредица от грозни и необлислени действия, стана поредният участник в риалитито, който обвини продуцентите Иван и Андрей, че са представили участието му еднопосочно.

Той каза, че има моменти, които не са показани, но той не може да ги назове, защото все още има юридически отношения с предаването.

В интервю със Сашо Кадиев в „Преди обед” той каза също, че в годината преди влизането му във „Фермата” в живота му е имало някои неща, които са разковничето за поведението му, което по мнението на повечето зрители, беше откровено скандално.

Какво точно обаче се е случило на Радослав Колев обаче така и не стана ясно.

Както в много ситуации във „Фермата”, така и този път Радо заяви, че се разкайва и че сам няма обяснение за детинските си действия.

„Повечето грешки съм ги правил несъзнателно. Който ме познава в реалния живот знае, че аз съм човек с голямо сърце и дълбока душа”, заяви фитнес треньорът, който първоначално искаше да бъде добрия пример за зрителите.

Радо не пропусна да изпадне и в обичайните си оправдания, че той не е постъпвал по-лошо от останалите. Той призна, че е бъркал в раницата на Камелия, а след това излъга, но това зрителите не са го видели. Радослав Колев обаче се оправда, че Иван и Гечо също били бъркали в раницата на Хепи Ванче, но това изобщо не се превърнало в такъв проблем от продуцентите, макар за нея да е било много неприятно.

Историята със сваления микрофон пък била съвсем невинна грешка, защото кабелът му се бил осукал.

Радослав Колев в крайна сметка изненада всички, като съобщи, че е получил предложение да изпълни една от главните роли в нов български игрален филм, който ще се появи на екран следващата есен.

„Сбъдвам мечатата си да се развивам в киното“, заяви Радо, който продължава да работи като треньор, включително на деца.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text