img

Разберете бъдещето на вашето дете – как месецът на неговото раждане ще се отрази на съдбата и характера му

/
/
/
104 Views

Смята се, че датата на раждане не е само денят от календара, в който се е родило вашето бебе. Той може да определи неговата кариера, личностни черти и дори да повлияе на здравето му.

Ето мнението на астролозите по въпроса: как месецът на раждане на бебето влияе върху бъдещето му :

Януарско бебе

Проучване на Journal of Sciences, изследвало 100 известни личности, сред които актьори, певци, спортисти, показа, че най-много звезди са родени под знака на Водолея. Голяма част от децата, родени през януари, избират професията на лекар или адвокат.

Януарското дете ще се роди потенциално богато, известно. Той ще се отличава с доброта и щедрост.

Февруарско бебе

През февруари са родени артисти и пътни инспектори – такова съвпадение! Февруарските бебета имат въображение и емпатия, но често крият чувствата си.

Мартенско бебе

В този месец се раждат креативни хора, които често стават музиканти. Между другото, има мнение, че мартенското дете със сигурност ще бъде „бухал“, т.е. ще си ляга късно.

бебе и сова

Априлско бебе

През април се раждат изпълнителни директори и мениджъри на компании. Отличават се със самочувствие и способност лесно да се сприятеляват. Тези хора са търпеливи, надеждни и решителни. И ако се обидят, ще го помнят дълго време.

Майско бебе

За съжаление децата на май имат малък шанс да станат спортисти. Но все пак не всичко е толкова отчайващо: спомнете си Дейвид Бекъм, който е роден на 2 май!

Оставете децата, родени през май, да вършат онова, което обичат. Няма да е необходимо да правите графици, за да напомняте на детето си да почисти или да си напише домашните. Майските деца са с бърз ум и са отлични събеседници.

Юнско бебе

В този месец са родени много нобелови лауреати. Юнските деца се отличават с интелигентност, въпреки че често могат да скучаят. Затова си струва да помислите как можете да ангажирате детето си и как да го забавлявате. Децата, родени през юни, са най-емоционалните от всички в зодиака, романтични и срамежливи.

юнско бебе

Юлско бебе

През юли се раждат машинисти и зидари. Те са чувствителни и любящи. Юлското бебе ще бъде енергично, свободно и независимо. Това е отличен лидер, уверен човек, който обича вниманието и грижите.

Августовско бебе

Ако обичате да се подстригвате и да се грижите за косата си, тогава родете бебе през август. Именно през този месец са се родили огромен брой фризьори. Докато училището може да не е за тях, августовските деца все пак са умни и независими. Те също обичат вниманието – не получават много от него!

Септемврийско бебе

Септемврийските деца успешно решават проблеми със забележим перфекционизъм. Те са общителни и любящи, въпреки че понякога са собственически настроени.

Октомврийско бебе

Децата, родени през октомври, са с 30 процента по-склонни да получат място в топ университет, отколкото децата, родени през юли, според данни на Оксфорд и Кеймбридж.

Отличават се с академичен потенциал и естествен чар. Но Скорпионите могат да бъдат доста безмилостни, когато искат нещо, въпреки че могат да бъдат описани и като грижовни, интуитивни и лоялни.

щастливо бебе

Ноемврийско бебе

Ноемврийските деца много обичат да учат и може да искат да станат актьори – през този месец са родени Вивиан Лий, Мая Плисецкая, Брус Лий.

Стрелците предпочитат да правят нещата по свой начин. Това качество е идеално за предприемач, но у дома може да бъде неудобно.

Декемврийско бебе

Декемврийските бебета са оптимисти, позитивни и нетърпеливи. Те искат всичко да е направено предварително и дори могат да командват, за да постигнат своето. Това решително дете ще расте с чувство за перфекционизъм и лека срамежливост, но винаги ще бъде лоялно и привързано към любимите си хора.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text