img

Рич Бич от Вълчедръм удари в земята дамите от „Ергенът“

/
/
/
608 Views

Нашумяла напоследък инфлуенсърка набира скорост в социалните мрежи. Красивото момиче се казва Ванеса Кьосина и е родом от Вълчедръм, научи Swoman.

Псевдонимът и е Рич Бич и слуховете говорят, че наистина дамата е заможна. Тя не крие родното си място, както много други ако е различно от София или чужбина. В поредица от видеа запознава последователите си с животните и живота на село, показва родното си място и стопанството с прасенца, кокошки, патици петли.

Ванеса КьосинаМного от феновете на красавицата си пожелават да я гледат в следващия сезон на „Ергенът“.

Голямата разлика с останалите колеги инфлуенсъри е, че дамата не цели единствено да присъства в интернет пространството и да рекламира разни продукти. Доста от видеата й са направени с голяма доза ирония и самоирония, като показва например как с евтини дрешки можеш да изглеждаш супер, нещо което много нейни колежки не биха признали че обличат за да не си развалят имиджа.

Много от феновете й обаче не схващат тънкия хумор, започват да я нападат или ласкаят, дори една от тях ги описва с две думи „имунизирани против хумор“. На едно от видеата Ванеса описва точно в неин стил как минава деня на момиче с богат спонсор.

@kyosina Reply to @maks104520 ♬ original sound – kyosina

„Подготвяйки се за среща със спонсора отивам първо на маникюр. Не питайте колко струва защото цената просто е жестока. След това отиваме на лазерна епилация, все пак тя е задължителна при среща със спонсор.

После отидох на мигли като една абсолютна „кифла“ и накрая във фитнеса да си направя няколко селфита откъм гърба като една истинска инфлуенсърка, все пак трябва да събера лайкове.“

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text