img

„Сърцето ми е разбито, нямам пукната пара!“

/
/
/
82 Views

22-годишната София Каркадим, която избяга от войната в Украйна и намери любовта във Великобритания, разбивайки едно щастливо семейство, а тези дни бе прогонена от любимия си Тони Гарнет, смята да се върне обратно в родината си, съобщава The Daily Mail.

София казва, че майка й настоявала тя да се прибере в Украйна възможно най-скоро.

„Може би ще трябва да се върна в Украйна много скоро, защото не мога да живея в такива условия толкова дълго. Семейството ми иска да се върна“, каза младата жена. Преди това Каркадим беше задържана от полицията заради опит да разбие вратата на къщата на британеца Антъни Гарнет, който сложи край на връзката им. След разпит тя е била освободена без обвинение.

Пред The Sun пък младата украинка сподели, че Гарнет се е отнасял с нея изключително лошо и я смятал за „момиче на повикване”. В същото време тя наистина го обичала и вярвала, че ще има деца от него и двамата ще прекарат остатъка от живота си заедно.

Каркадим приписва промените в поведението на любимия си на натиска, упражняван върху него.

Докато живеели заедно, той непрекъснато играел хазартни игри онлайн и не спирал да губи пари. Тя го помолела да спре това занимание, но британецът останал глух за молбите й.

„Молех го да спре, но той не спря и каза, че обича да харчи пари в казиното“.

Бежанката обвинява Гарнет и в лошо отношение към бившата си съпруга.

„Той е лъжец! От 2 дни живеех в дома им с Лорна, а той започна да ми досажда. Това е всичко, той започна всичко. Не го разделих с Лорна, всичко беше свършило много преди да пристигна“, ядосва се Каркадим.

Украинката добавя, че сега е „с разбито сърце и без пукната пара в джоба”.

„Украинските жени са силни. Владимир Путин няма да ни унищожи – и Тони Гарнет няма да ме унищожи”, категорична е София Каркадим.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text