img

Сашка Васева отново просълзи България с тази изповед за болестта си:

/
/
/
76 Views

Коварната болест, с която се сблъска звездата от зората на поп фолка,  Сашка Васева, я е накарала да преосмисли живота и ценностите си.

В емоционална изповед в предаването „Преди обед“ по бТВ певицата сподели, че е преоткрила любовта към съпруга си, Христо – именно той е мъжът, на когото Сашка е най-благодарна в живота си.

Съпругът й застава твърдо зад нея, докато тя се бори с тумора, който отне зрението й.

„Мъжът ми е моят герой. Той ме спаси и направи възможно да съм жива. Той е моята крепост. Сега той е неотклонно до мен, а аз не мога без него“, сподели певицата пред bTV.

Сашка Васева

Докато се бори с рака, който отнема зрението й, Сашка Васева преоткрива брака си и семейните ценности.

Към момента състоянието й е стабилно, но има остатък около 1 см от тумора. „Бил е много голям и положението е било много фатално. Докторите се надяват до 2 г. да се възвърне зрението ми.“

Сашка Васева

колаж: Vihrogon.bg

В момента певицата вижда „като в мъгла“. Различава тъмно и светло, но признава, че й е много трудно.

„Оказва се, че съпругът ми е голямата ми любов. Към днешна дата разбирам, че единствено него обичам и съм обичала. Сега го разбрах. Жалко, че не го разбирах толкова години и бягах от семейния уют. Ходех да пея и се вълнувах да принадлежа на народа с песните си и с купона, който умея да правя. Пак ще го правя. Но искам да бъда и до семейството си.“

Като вярващ човек приема състоянието си като изпитание, което ще я преобрази напълно.

„Имам дар от Бога да пея. Ще пея, но може би трябва песните да са насочени към прослава на Бога. Бог ме спаси и ми даде втори шанс да живея“.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text