img

Шестте тайни от специалната диета на принцеса Даяна, които са я пазели във форма

/
/
/
321 Views

Принцеса Даяна се омъжи за наследника на британския престол принц Чарлз през вече далечната 1981 година. По време на престоя си в двореца, красавицата е била особено внимателна в диетата си.

Това споделя бившият кралски готвач на Лейди Ди – Дарън Макгрейди, като подчертава, че принцесата е обръщала изключително внимание на нещата и продуктите, които консумира.

Той реши да издаде 6 тайни продукта от диетата й, благодарение на които тя е поддържала уникалната си форма.

Макгрейди издава, че тя започвала всеки ден с грейпфрут, тост с масло и мюсли.

„Даяна си имаше и два особени фаворита за обяд, които често ядеше и смяташе за здравословни и диетични.
Първият са печените чушки с гъби, ориз, тиквички, моцарела и пармезан. Обичаше да хапва и чушки в доматен сос“, казва той.

Друго любимо ястие на принцесата било т.нар. Egg Suzette. Това представлява печен картоф, със спанак, поширано яйце и холандски сос.

През 1981 година с офиса на Даяна се свързват от старческият дом в Йоханесбург, от където я молят да допринесе за нова книга с рецепти. Тогава принцесата неочаквано отбелязва, че едно от любимите й ястия е борш и препоръчва именно то да бъде добавено.

Единственото изключение от диетата й е червеното месо:

„Тя никога не ядеше говеждо или свинско, понякога си позволяваше агнешко, когато приемаше гости. По-често консумираше пилешко, риба или нещо вегетарианско“, спомня си Макгрейди.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text