img

ШОК: Вижте какво прави Галена, за да отслабне

/
/
/
262 Views

Фолк дивата Галена много отдавна остави излишните няколко килца в миналото и към днешна дата е анорексично слаба. Но методът, който е избрала, за да го постигне, никак не е препоръчителен.

Галена си бие  инжекции с инсулин, който е най-новият и опасен метод за отслабване. С него за месец се смъкват над 10 кг от теглото, без глад и без да упорити тренировки във фитнес залата. Методът е лесно приложим, но и много коварен, като може да има фатални последици за здравето, пише „Уикенд“.

Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица.

Лекарството подтиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения.

Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 14 дни след последната. Изпълнителката е изкарала няколко курса и така е успяла да смъкне над 10 килограма от осанката си. Припомняме, че звездата на „Пайнер“ се бе окръглила с качени около 15 килограма, които не можеше да смъкне по време на вълната от Covid-19 и след като тя самата изкара два пъти вирусa.

Галена научила за отслабването с инжекции с инсулин и решила, че ѝ е омръзнало да гладува и обезателно ще пробва този метод. Така съпругата на вафления бос Галин успяла да смъкне повече от качените килца и в момента е по-слаба дори от Преслава.

Галена никога не е била толкова кльощава, колкото в последните два месеца, коментират в бранша. Краката на фолкаджийката са като на художествена гимнастичка, ръцете ѝ също са се стопили, а ребрата ѝ са изскочили, става ясно от последните ѝ фотоси от участия.

Лекари предупреждават, че смесването на препарата с алкохол може да има изключителни последици – сърцебиене, потискане на дишането, сърдечен арест, кома, припадъци и дори смърт.

„Тези, които си инжектират „Оземпик“, но не са болни от диабет, може да умрат, тъй като нивото на кръвната захар пада драстично. Това може да доведе до летален край“, предупреждават специалистите. Медикаментът понижава концентрацията на кръвната захар и намалява телесното тегло чрез нисък енергиен прием, като чувствително понижава апетита. Освен това лекарството намалява предпочитанието към храни с високо съдържание на мазнини.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text