img

Скандалната полицайка Симона говори открито за креватните си подвизи (ВИДЕО)

/
/
/
1063 Views

Полицайката Симона, която седя до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки в социалните си профили, но се намери видео, озаглавено „Най-развратната Мис Силикон в историята„, в което тя сама разказва за сексуалните си подвизи.

Кадрите са от участие в конкурса „Мис Силикон“ през недалечната 2018 година – конкурс, в който днешната блюстителка на реда с охота е участвала.

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, известен с провокативното си поведение, да опипа гърдата й, като дори сама натиска ръката му, за да стане по-качествено. Симона разказва, че хванала гаджето си преди да си сложи силикона: „Нали някой трябва да го плати“, казва с доволна усмивка тя.

Палавницата признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж на ден правила и нестандартен секс.

Припомняме, че веднага след като загинаха две млади момичета, полицайката Симона избяга от местопрестъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са щетите от безумието на приятеля си.

Най-нагло дни след катастрофата Симона написа, че съвестта й е чиста и дори се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я укоряват.

Вижте скандалното видео:

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text