img

Скандално! Две красавици от „Игри на волята“ се ожениха една за друга (СНИМКИ от сватбата)

/
/
/
1039 Views

Две от участничките във втория сезон на риалитито „Игри на волята“ стъписаха феновете си с новината, че са се оженили една за друга! При това не в името на поредния евтин пиар в социалната мрежа, а съвсем наистина!

Става дума за красивата червенокоса Ваня, която успя да стигне почти до края на предаването, и Елена, която пък сме гледали в няколко сериала, защото е актриса по професия.

Ваня Запрянова

Елена Игри на волята

Ваня Запрянова, която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева, са се оженили.

Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е стигнало до сватбата.

Ваня и Елена сватба

„The story of my WIFE‍️‍️

Ето как стигнахме до тук?

Тръгнахме на почивка като съвсем обикновени гаджета В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме готови за сватба (макар че обикновено сватбите не са с две булки – подробности).

Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?” Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в недоумение Оказа се, че в хотела същата вечер предстои сватба и тя ни е сметна за едни от гостите. Хм… сватба. На тази не бяхме поканени, но за нашата не ни трябват покани И така, решението беше взето!

И понеже и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за точно тази ситуация), все пак сметнахме, че едната булка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме само костюм… май трябва да отложим сватбата ????

След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе – СВАТБА ЩЕ ИМА!

И така, на 19.06.2022 г. обръщението “ЖеноУ” придоби съвсем различен смисъл“

Елена и Ваня сватба

Ваня и Елена Игри на волята

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text