img

Сладко отмъщение: Златка го върна тъпкано на Джизъса за изневярата (Снимки):

/
/
/
179 Views

Отмъщението може да е много сладко, особено когато човек се чувства предаден от другия. Точно в такава позиция се намира в момента Златка Райкова, която съвсем доскоро бе официалната половинка на Благой Георгиев и дори му роди дете.

От пролетта насам обаче в отношенията им настъпи мълниеносен обрат и Джизъса вече е щастливо женен, но не за Злати, а за Полина Спасова, с която „се взеха“ преди броени дни на пищна церемония във Велинград.

Причината – естествено, изневярата на Георгиев, което не е нищо ново под слънцето за цяла България.

Златка обаче не близа дълго рани, а се отдаде на удоволствия с новия мъж в живота си – тенисиста Карен Хачатрян. Младият и мускулест спортист заведе Райкова на остров Миконос с една-единствена цел – да я накара съвсем да забрави за бившия си.

Екстенисистът и сексбомбата не пропускат възможността да натрият носа на младоженеца Благой, като пускат снимки и видеа от почивката си. На всички, разбира се, Златка е разголена, провокативна и очевидно мъсти на Георгиев, който я заряза заради Полина.

Златка и Карен

Златка Миконос

Бившата плеймейтка и новият й неслучайно избират датите, на които да отпрашат за популярния гръцки остров.

Дните след сватбата на Благой и Полина би трябвало да са предвидени за меден месец на младоженците. За момента те си траят и не разкриват кога и къде ще се обичат. За сметка на това Злати и Карен са на романтична почивка точно такава, на каквато би трябвало да са футболистът и поредната му жена.

Златка Райкова и Карен

Златка до такава степен демонстрира любовта си към Карен, че вече носи на врата си колие с неговата буква. Докато Джизъса не пропуска да татуира имената на сериозните жени в живота си, Райкова не прави такива грешки и засега се задоволява само с герданчета.

Остава загадка кой гледа малкия Благой. Синът, плод на любовта между Джизъса и Златка, не присъства на сватбата на баща си. Впечатление прави, че футболистът не разкрива и дали големите му деца от връзката му с гимнастичката Христина са били на тържеството.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text