img

Спира хъркането завинаги – пиеш преди лягане и спиш като бебе! Най-добрият приятел на здравия и спокоен сън

/
/
/
626 Views

Хъркането е ежедневен проблем за много хора. Както за този, който хърка, така и за този, който споделя същото легло с него. Това състояние повлиява сериозно качеството на съня и цялостното здраве.

В търсене на решение на проблема много хора прибягват до различни лекарства, но това за съжаление невинаги действа. Днес от Swoman ви представяме едно простичко средство, което ще спре хъркането ви завинаги.

Преди да преминем към лекарството, ще обсъдим причините, поради които това се случва. Хъркането най-често възниква в резултат от увеличаване на количеството слуз. Слузта се натрупва в дихателните пътища и не позволява нормално дишане. В допълнение, хъркането може да възникне поради няколко други фактора, като астма, алергии, инфекции на синусите или запушване на носа.

 Освен това някои лекарства могат да причинят хъркане или просто то да е наследствено състояние. Друга възможна причина, която се приписва на хъркането, е затлъстяването. Затова преди лягане се препоръчва да се избягват следните продукти:

  • – пържена храна
  • – преработени храни
  • – млечни продукти
  • – тежки тестени изделия
  • – голямо количество алкохол
  • – шоколад

Лекарството, което ще намали и предотврати хъркането, е обикновен сок. Съставките му са сурови и натурални. Освен това този сок против хъркане по естествен начин засилва имунитета и доставя на тялото ценни хранителни вещества. В допълнение, лечението е просто и лесно. То ще премахне слузта, която пречи на дихателните пътища и ще способства добрия сън.

сок срещу хъркане
Рецепта за сок срещу хъркане

Съставки:

2 ябълки

2 моркова

¼ лимон

1 корен джинджифил

Забележка: Винаги използвайте органични съставки.

Инструкции:

Просто смесете всички съставки, които предварително сте настъргали, и след това прецедете и изстискайте добре течността. Трябва да пиете този коктейл срещу хъркане  няколко часа преди лягане.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text