img

Сузанита проговори за бебето

/
/
/
317 Views

Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката на Орхан Мурад показа огромния корем и кой е бъдещият татко.

Известната със скандалните си прояви Сузанита направи парти, на което да обяви какъв пол ще бъде първото й дете. Новината беше изненада и самата нея, тъй като предварително е заявила пред лекарите, че не иска да знае.

Сузанита ще има момче, става ясно от клипчето в социалните мрежи. На кадрите се вижда торта със син крем и конфети в същия цвят, което е сигурен знак за бебе от мъжки пол. А от реакцията на бъдещите родители съдим, че са се надявали на тази новина.

Сузанита заченала веднага след като бе изписана от клиника за наркомани и е решила, че появата на едно бебе ще й помогне в този труден момент.

Както е известно, приятелят на Сузанита, който вероятно с трепет очаква появата на наследника си, е националният рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов.

Сестрата на Сузанита

Любопитна подробност е, че преди година и голямата сестра на изпълнителката – Алекс, обяви, че чака дете. Но за разлика от 19-годишната Сузанита, тя избягва публичното пространство и предпочита да пази личния си живот само за себе си.

Баща й Орхан Мурад по никакъв начин не е отбелязал факта, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и въобще не я поглежда.

Бившата му съпруга Шенай я настроила срещу него и към момента те не поддържат никаква връзка. Вместо това той реши да се ожени преди броени дни, за да не бъде сам като куче, след като най-любимите му същества го зарязаха по време на пандемията.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text