img

Тайната, как Милица Гладнишка успя да се стопи толкова много без диети

/
/
/
312 Views

Ако се чудите как Милица Гладнишка сваля килограми и какво й коства в определени моменти стремежа към по-слаба фигура, сега е момента да разберете.

Оказва се, че актрисата има горчив опит с диетите и то още от ученичка. А това, което е направила, само и само да бъде по-слаба и изящна, й е докарало сериозни главоболия.

Затова и вече не спазва диети.

Гладнишка е тежала най-много 85 кг., но за нейно щастие, това е било отдавна. „Просто беше страхотно. Не можех да се обърна“, сподели тя през смях в разговор с колегата си Китодар Тодоров в рубриката „Весели дебати“ в „На кафе“ по Нова тв.

„За“ диетите сме, макар да не ни личи“, заяви Милица по темата „за и против диетите“ с типичното си чувство за хумор. И все пак тя съветва, че с диетите трябва много да се внимава и в никакъв случай да не са драстични. Убедила се е в това още на 16 години, когато решила да се вталява с лечебния глад на Лидия Ковачева. Половин килограм плодове на ден и течности – това била диетата. Милица не уточни колко време по правило трябвало да се спазва. За сметка на това разказа как тя така се увлякла, че отслабнала драстично, но и си докарала проблеми.

„Грешката ми там беше, че бях разбрала погрешно един слух, че един човек след като на третия ден изял глава лук, встрани от диетата, се парализирал“, разказва Гладнишка.

16-годишната тогава актриса толкова се притеснила, че не спряла диетата след третия ден, нито след десетия ден. Гладувала два месеца – приемала само плодове и течности. Ефектът бил уау! Свалила 17 кг. Само че си докарала и някои нарушения. „В резултат цикълът ми спря за шест месеца“, сподели тя. Пълният ужас за нея започнал със захранването.

Хапвала си с не кой знае каква мярка: „Ровех тайно по шкафовете за бисквити”. Заради здравословните нарушения, в резултат явно на продължителното гладуване, известно време Милица получавала киселини само от половин филия хляб. В крайна сметка актрисата се оправила, но си върнала 10 кг. от първоначално свалените 17 кг.

 Днес Милица е против строгите, продължителни диети. Привърженик е на лекото ограничение, което дава резултат в дългосрочен план. „Когато искам да сваля няколко килограма, спирам да ям торта след 18 часа. Предполагам, че ако изобщо спра поне за един месец да ям торти, ще отслабна още повече. Но не ми трябва, защото тортата пък ти дава щастие и радост”, разясни Милица философията си по отношение на ограниченията в храненето.

Милица не спазва строги хранителни режими, което винаги подчертава, но въпреки това продължава да е герой в разни статии в интернет за отслабване и диети, представяни като нейни. И все ще се намери някой, който да повярва, и да й пише в социалната мрежа дали е вярно, че тъкмо с посочената диета поддържа фигурата си. Случва се и, като я видят на живо, почитатели да отбележат колко е отслабнала, а пък всъщност на екран, изтъквала е Милица, човек изглежда по-едър.

Признавала е още, че често се случва почитатели да я черпят с ястия, които са направили. Тогава нямало как да откаже, за да не ги обиди, и приемала, без значение дали точно тогава пази талия. „Разхождам кучето, дядо Георги ми носи кекс, който е направил. И аз ща, не ща го ям, диета, не диета“, казвала е Гладнишка през смях. Почитатели са я изненадвали още с домати, краставици и други от собствената си градина, както и с ръчно направени бижута, дрехи, чорапогащници.

В последните две години актрисата действително е в добра форма, но това се дължи не на диети или хранителни режими, а на забързано ежедневие. Когато през деня има доста ангажименти, включително и репетиции за концерт или постановка, Милица понякога едва намира време за обяд, защото работи от сутрин до привечер. А когато все пак излезе в почивка, хапва само супа, защото след това пак се втурва в репетиции.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text