img

Търси се мъж за Венета от „Ергенът“! Ето кой ще подбира кандидатите и на какви условия да отговарят (ВИДЕО):

/
/
/
211 Views

Неуморната фурия Венета от “ Ергенът “ продължава да засипва феновете си с приумици и нови забавни истории. След като нейната „съперничка“ във формата, скандалната Габи, обяви какъв мъж си търси, сега и Венета последва примера й в забавно клипче в социалните мрежи.

При това не кой да е, а Зорница (отново от „Ергенът“) се е заела със задачата да намери мъж на приятелката си, а условията да си мъж на Венета са повече от непосилни за който и да е роден красавец.

„Търсите ли си съпруга?! Какво ще кажете вашата съпруга да е Венетка?! Смятам, че това е една чудесна идея и ще ви кажа защо.

Тя е красива, целеустремена, талантлива, грижовна и е вашата съпруга. Ако вие сте сериозен и целеустремен мъж и се виждате като съпруг на Венета – запишете едно видео, в което й предлагате брак. Тя ще избере своя мъж мечта“, споделя Зори в социалните мрежи на заснето клипче от рождения ден на Венета.

Зорница и Венета

Любимката на зрителите Венета всъщност отпразнува рождения си ден единствено в компанията на своята приятелка от шоуто Зори Джи. В този специален ден за Венета двете дами първо отидоха в Националната опера и балет, за да се потопят в приказката на Шехерезада “Хиляда и една нощ”.

„Благодаря за моята приятелка Зори за най-прекрасната изненада в живота ми!“ – допълни рожденичката под общите им снимки, които сподели с последователите.

След това двете са се отбили и до известно столично заведение, а там е получила десерт като изненада от персонала. Кадри от дискотека също не липсват. Двете дами са се отдали на един изцяло женски ден в рокли, с които със сигурност не са останали незабелязани – истински принцеси. Все пак това са Зори Джи и Венета.

А ето и въпросното видео с обявата за мъж:

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text