img

„Тези 5 събития ще се случат преди май 2023 г. и ще променят целия свят“: прогнози на човек от 2671 г.

/
/
/
147 Views

В настоящата историческа реалност вече е трудно да ни изненадат с радикални прогнози. В края на краищата всички предишни като че ли не успяха да предупредят човечеството и да го предпазят от настъпилите кризи.

Но един от най-популярните потребители на TikTok твърди, че е в нашето време от бъдещето (и може да разкрие всичко, което ни очаква в близко бъдеще).

Видеото с предсказанията на „пътешественика във времето“ вече събра повече от сто хиляди харесвания. В него Ино Алрик – както предсказателят предпочита да се нарича – предупреждава човечеството за най-важните събития през следващите няколко години.

Колкото и да е странно, всички те са свързани повече с извънземните взаимодействия на земляните и астрономията, а не с това, което се случва на самата Земя. И най-интересното е, че Ино посочва точните дати. Следователно всеки може да види дали тези прогнози са верни. Въпреки че… може би не всички от тях ще станат публични? Защото някои от тези моменти определено си струва да бъдат класифицирани.

„30 ноември 2022 г.: Телескопът Джеймс Уеб открива планета, която е огледален образ на Земята.“

планета, подобна на Земята

„8 декември 2022 г.: Голям метеор, съдържащ нови видове метали, ще падне на Земята“

„6 февруари 2023 г.: Група от 4 тийнейджъри откриват древни руини и устройство, което отваря червеева дупка към други галактики.“

червеева дупка

„23 март 2023 г.: Екип от учени, които изследват Марианската падина, ще открият древни видове живи организми.“

„15 май 2023 г.: цунами от 750 фута удря западното крайбрежие на САЩ, най-вече Сан Франциско.“

Разбира се, трудно е да се повярва на прогнози от видео в социалната мрежа, също като се има предвид, че много известни астролози и нумеролози вече са дали своята прогноза за следващата година и сте склонни да се доверите повече на професионалната им оценка.

Но все пак сред предсказанията на пътешественика от бъдещето има много интересни неща. Може би земляните наистина ще опознаят своите съседи в Слънчевата система в близко бъдеще?

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text