img

Тотален шок: Ето кой и как е запознал Благой Георгиев и Полина! (още разкрития)

/
/
/
154 Views

Благой Георгиев и Полина Спасова са сватосани от популярно лице, научи Swoman!

Сватбата на Благой Георгиев вече е факт, раздялата му със Златка Райкова също. Досега се знаеше, че Джизъса се е запознал с бъдещата си съпруга Полина Спасова във фитнеса, но нито той, нито тя някога са пожелавали да внесат повече яснота по така щекотливия за мнозина въпрос. Е, от дни се появи един слух, който все повече се разнася из светските столични среди. А именно кой точно е запознал двамцата.

Говори се все по-упорито, че това е известно лице и то носи името Николета Лозанова. В клюката има известна логика, защото се оказа, че велинградското чедо Поли е работила за Лозанова и по-точно като модел в нейни рекламни кампании. Оттам двете се познават, а Николета решила, че няма лошо да ги запознае с Георгиев.

Другото е ясно, а крайният резултат е пред очите ни – булка и младоженец. Питаме се само как ли приема това Златка Райкова, ако е истина?!

Помним, че двете с Николета са сред най-популярните плеймейтки от миналото, но са се хапели и заяждали редовно преди години. Още повече, че Златито е имала цуни-гуни с Валери Божинов.

Да, по онова време той още беше с Алисия, която ги свари на калъп в една стая в хотел и то точно на Нова година. После обаче Лозанова бе омъжена за него, а конкуренцията плеймейтска още беше факт.

Та нищо чудно и действително да я е свършила и тази работа…, пише Клюки.бг

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text