img

Тотално променена! Сашка Васева се появи на живо в НДК след дългото боледуване / СНИМКИ

/
/
/
147 Views

Сашка Васева се появи на сцената на зала 1 на НДК след тежкото боледуване и множество операции за отстранява на тумора. Голямата фолк легенда прекара почти година в лечение в Германия. 

Певицата се чувства доста по-добре, макар видимо да е отслабнала и дори не прилича на себе си. Операциите и химиотерамията са я съсипали, но тя се надява отново да се вихри на сцената. И направи своята втора изява, след като през септември се показа на „Пирин фолк“.

Сашка Васева НДКТози път не беше седнала, имаше възможност да се поразходи из сцената, макар да не вижда и да й е нужен придружител. Поне успя да се задържи на крака, а аплодисментите я заредиха и ще й носят влага още дълго.

Тя бе поканена на благотворителен концерт и съответно частно парти на голяма фирма, която се грижи за усмивките на своите пациенти. На сцената освен Сашка се качиха още Емилия, Веселин Маринов, Дичо, Рут Колева и т.н., пише „Блиц“.

Сашка Васева след операциятаОткроиха се и много други шоу звезди, които не са част от музикалния свят – Мария Силвестър, Наталия Симеонова, Александър Кадиев, Катето Евро и др.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text