img

Транспортното чудо Емили: Аз съм първата, която развива 120 км/ч с тротинетка. Трябва да променят законите!

/
/
/
1918 Views

Момичето, което бе заснето да кара смъртоносно бързо по магистралата даде интервю за БТВ. Това е Емили Йорданова, по известна като приятелка на Тихомир Рангелов, който се трансформира в Мелиса преди време.

Тя лети с електрически скутер, който притежават и карат и двамата.

След като видеото, на което се вижда, че хвърчи по магистралата със 120 км/ час се разпространи светкавично в социалните мрежи много хора осъдиха поведението и като безумно и много рисково.

Никога не се „шмугам“ между коли и камиони и да изпреварвам по забранен начин, познавам пътните знаци, въпреки, че нямам книжка, сподели Емили.

Тази тротинетка, която ние имаме струва 8 000 лв и тежи 80 кг и развива 125 км/час, обясни Тихомир. Трябва да се приемат нови закони, това е бъдещето. Горивата поскъпват. Казват, че сме камикадзета. Мога да кажа, че нито тя нито аз сме падали с тая тротинетка.

Не карам по велоалеи дори и с велосипеда, само по главни булеварди и магистрали, каза Емили. А също така съм и предизвикателна, с рокличка или някое розово клинче затова ме снимат. Никой не е достигал такава скорост от 120 км/час с тротинетка, аз съм първата, гордо отсече нарушителката.

Това е абсолютно безумие и граничи със самоубийство. Не мога да повярвам, че нормално човешко същество може да излага на риск своя и на останалите участници в движението живот. Това не е административно нарушение, а е престъпление, каза експертът.

До момента Емили и Тихомир не са ходили в КАТ, за да регистрират тротинетката. Този мощен модел се продава свободно в България и вдига 100 км до 7 секунди. Тъй като в закона е записано, че по магистрала могат да си движат само автомобили и мотоциклети това е нарушение.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text