img

Тя е на 49, има IQ 152 и е ослепителна! Известната актриса за пореден път доказа, че няма равна (Снимки):

/
/
/
276 Views

Британската актриса Кейт Бекинсейл е една от жените, които няма как да не бъдат забелязани по всяко време.

Красавицата, която мнозина наричат ​​най-интелигентната холивудска звезда, тъй като може да се похвали с коефициент на интелигентност 152, има завидна филмова кариера и не спира да реди успешна роля след роля.

Тя е отлична както в драмата, така и в екшъна, живее необременена от чужди коментари и мнения и има с какво да се гордее в кариерата си.

Кейт Бекинсейл

Така е и с външния й вид, който несъмнено е едно от най-големите предимства на Кейт и благодарение на което тя достигна до челните места в много класации на най-красивите жени на планетата.

Кейт Бекинсейл, която отпразнува 49-ия си рожден ден в края на юни, внимателно планира менюто си и е обсебена от киселото мляко, благодарение на което днес изглежда с десетилетия по-млада и при всяка своя поява изглежда страхотно.

Така беше и на снощните Национални филмови награди в Лондон, където Кейт бе наградена за ролята си в екшън комедията „Jolt“.

Кейт Бекинсейл рокля

Бекинсейл се появи на събитието в поредното елегантно издание на характерния й стил – сребристо творение по тялото, което перфектно подчертаваше слабата й фигура. Това е рокля, която подчертава раменете, има тесни и дълги ръкави, е с макси дължина и е декорирана с дълбоко деколте в предната част.

Кейт Бекинсейл сребриста рокля

Актрисата допълни тоалета с необичайни метални сандали на ток и отново заложи на семпъл вечерен грим.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text