img

Тя е русокоса Снежанка, той – тъмнокож Аполон! Но само вижте дъщеря им – всички затаяват дъх (Снимки):

/
/
/
242 Views

Когато говорим за красота, няма еднозначен критерий, по който да я определим или измерим – това е изключително субективно усещане. Все пак обаче има случаи, в които визията на човек е толкова уникална, че буквално ни поразява от пръв поглед! 

Като тази на момиченцето, за което ще ви разкажем днес – тя просто е толкова изумително красива, че няма човек, който да не е запленен от нея. Най-интересното е, че детенцето е от смесен брак между европейка и афроамериканец, от където именно идват и екзотичните му черти.

На 11 февруари 2015 година Майкъл Бенет, популярен играч от НФЛ на САЩ и приятелката му Кати посрещат щастието си на бял свят.

Интересното е, че дъщеря им Кайа Роуз е продукт на две раси и е… невероятно красива!

Кая Роуз раждане

Майката на Кая е бяла, а баща й е афроамериканец. Малкото момиченце взима най-красивите черти на родителите си и се превръща в истинска красавица.

Кейти с Кая

Обикновено децата взимат повече черти от единия си родител, но Кая определено е успяла да съчетае най-доброто и от двамата.

красиво мулатче

Кая Роуз красота

Неслучайно в социалните мрежи е наричана „ангел“ – наследила е сините очи на майка си и къдравия ген на баща си. Кожата й не е съвсем бяла, а косата й е перлено руса. Това съчетание е изключително екзотично и прави малкaта Кая много интересна.

красиво дете

Кая Роуз екзотична красота

Кати редовно качва снимки с дъщеря си, а след като вижда реакциите на последователите й, прави и собствен профил на Кая, който събира хиляди последователи за отрицателно време.

Кая Роуз с майка си

Кая Роуз екзотична красота

Кая вече е привлечена от редица модни брандове, а феновете й са сигурни, че ще бъде изключително успешен модел.

За съжаление на многобройните им фенове, родителите на Кая отдавна вече не са заедно. По време на мач Бенет получава тежка травма на главата, а в последствие не успява да се възстанови напълно и развива състояние, известно като хронична травматична енцефалопатия (или CTE). В резултат той развива обсесивно разстройство, склонност към агресия и параноя. Той неведнъж малтретира Кати и тя намира сили да го напусне.

В момента тя и Кая живеят заедно, а момиченцето е по-красиво от всякога:

Кати и Кая

Кати с дъщеря си

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text