img

Ударен от Маймунска шарка сподели: Толкова боли, че вземам болкоуспокояващи

/
/
/
279 Views

Мат Форд от Америка стана популярен, когато започна да публикува видеоклипове в социалната мрежа TikTok, в които разказва за своя опит с маймунската шарка.

По думите му той се е заразил от приятел и е забелязал първите поражения около интимните части на тялото си. Между другото, Мат е член на ЛГБТ обществото и както казва, искаше да сподели опита си, за да предотврати разпространението на маймунската шарка по време на гей парада в Ню Йорк.

Според него на Центровете за контрол и превенция на заболяванията са били необходими три дни, за да му поставят официална диагноза.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията вършат наистина лоша работата и не знаят колко случая на маймунска шарка наистина има – започва той във видеото.

Той казва, че белезите са се разпространили в други части на тялото му, включително лицето, ръцете и стомаха.

Мисля, че ги преброих общо 25, като има и такива в по-чувствителни зони, които обикновено са най-болезнени. Толкова са болезнени, че трябваше да отида при лекаря си, за да ми даде болкоуспокояващи, за да мога да спя.

Мат заявява, че след известно време белезите са започнали да се пълнят с гной и да сърбят. Той също имал грипоподобни симптоми, включително треска и кашлица. Когато симптомите му започнали за първи път на 17 юни, случаите на маймунска шарка достигнаха трицифрено число в Съединените щати за първи път.

Било подчертано, че това число може да е неточно, тъй като са направени малък брой тестове. / News2.bg

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text