img

Валерия отвърна на удара, след напускането на Гечо

/
/
/
238 Views

С пост в социалната мрежа Валерия опита да обясни случката с Гечо, довела до неговото дисквалифициране от „Фермата“. Ето какво написа тя:

Така, здравейте хора!

Много мислих дали да коментирам или не, но няма как да стоя и да се правя, че нищо не се е случило.
Ще се опитам да бъда максимално кратка.

Благодаря на тези, които ме подкрепят, които по скоро са разбрали, че решението Гечо да напусне предаването не е мое! Благодаря и на тези, които застанаха срещу мен, уважавам мнението ви и разбирам реакцията ви.

Заставам твърдо зад думите си, както казвам и в епизода. НЕ СЪМ ИСКАЛА ГЕЧО ДА НАПУСНЕ ФЕРМАТА! Напротив, бях последния човек, който искаше това да се случи, знаех, че не е редно и бях готова да тръгна с него! НО! Това е предаване, има правила, има договори, които сме подписали. Факт е, че аз използвам думата УДАР, защото такъв действителност имаше, как се вижда по телевизора е едно, какво почувствах аз в онзи момент и как реагирах, знам само аз и хората, които бяха около мен. Уважавам Гечо безкрайно много и винаги ще е така, знам, че той реагира по този начин в момент на ярост, знам че той НЕ ТРЯБВАШЕ да излиза.

И последно, хора, моля ви, не съдете толкова крайно, когато не сте били в дадената ситуация (и не говоря конкретно за този случай, а попринцип като цяло)!

Благодаря ви за отделеното време! Надявам се да сте ме разбрали правилно!

Гечка, честит рожден ден, бъди здрав!
Gecho Valkov
Останалото го знаеш ❤️

Много са зрителите, които я съдят за постъпката и не вярват, че това извинение към съотборника й е искрено и от сърце.

След дъжд – качулка. Видя нагласите на хората, усети, че губи СМС-и на финала (знаем, че е финалист) и почна да се оправдава у фейсбъг

Пишеш това писмо ,защото си гузна.

Много хубаво написано, но станалото вече е факт. Пролича си колко още има да израсте и помъдрее Валерия.

Този „другарски съд“, който устроихте на Гечо, ме връща много-много години назад…

Не трябваше така остро да реагираш и да се стига до продукцията, теб ти въздейства Аксения, тя те подостри и ти запали фитилите да угодиш на нея.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text