img

Възрастна двойка си прави една и съща снимка в продължение на години. Последните кадри спират сърцето (ВИДЕО)

/
/
/
458 Views

Любовта е едно от най-красивите чувства в живота. Истински щастливи са тези хора, които са я изпитали в най-чистия ѝ и искрен вид. И е много хубаво, ако тази любов се запечатва на фотографски ленти.

Така остава чудесен спомен не само за двамата влюбени, но също и за поколенията в рода им. И да, в един момент, когато вече животът е напреднал, съдбата се намесва и по неумолимия си естествен път разделя двойката. Вижте на видеото снимките, които фотографът Кен Грифитс е снимал възрастна двойка.

Той е правил това в продължение на години в един и същи момент – в началото на всеки един сезон. Милата възрастна двойка застава пред къщата си, а Грифитс ги снима. Каква хубава идея, наистина!

Вижте обаче и какво се случва в края на видеото. Както можете да предположите, единият от двамата вече не присъства там. Защото се е намесила съдбата. Но това е един съвсем естествен завършек, нали? Никой не е вечен.

Партньорът обаче продължава традицията. Изгледайте видеото и сме сигурни, че ще се замислите за важните неща в живота си.

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text