img

Венета от „Ергенът“ пак сгафи – вижте какво си причини този път (Снимки):

/
/
/
325 Views

Винаги усмихнатата Венета от “ Ергенът “ е като магнит за неприятностите и чудатите ситуации. Блондинката, която на екрана блестеше с непринудено поведение, пак успя да предизвика вниманието в социалните мрежи и да си навлече куп иронични коментари по свой адрес, този път заради…

самата себе си. Както се казва в такива случаи – кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

За куриозната ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. И без притеснение от евентуалните реакции добави, че си е направила „страшна беля“.

Венета Ергенът

„Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си“, споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от нейната грешка. Но какво точно е станало? Ще се изненадате, но причината е свързана с… изкуствен тен.

Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на приятелка да си… бие инжекции за целта. Колкото и безумно да ви звучи, точно това е направила! Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с… петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен!

Венета Ергенът модел

Тъй като преди време Венета обяви, че спира с алкохола и вредната храна, и смята да се подложи на детокс, за който се доверила на реновирана клиника, където щяла да си прави серия от процедури, за да си „оправи“ организма.

Е да, обаче сега това й е невъзможно заради поставените инжекции, а лекарите се учудили много на немърливостта на блондинката.

 
Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text