img

Веселин Плачков разкри тъмното си минало: Разбивах вили и крадях буркани, за да оцелея!

/
/
/
250 Views

С брат ми сме разбивали вили, за да крадем компоти и консерви с месо, за да оцелеем след развода на родителите ни, това заяви в интервю по Нова телевизия актьорът Веселин Плачков.

Мъжът на Мариана Попова се извини на хората, от които е крал и не спести подробности за буйните си ученически години. В своя защита той сподели, че в този период баща му е вземал заплата като следовател, която се равнявала на няколко долара, а майка му била безработна библиотекарка.

Веселин Плачков разказа, че е изключван няколко пъти от училище, сменил е осем за две години. „Единствените неща, които не съм правил са наркотици, хазарт и платена любов”, заяви актьорът. В изповедта си пред Мариян Станков – Мон Дьо той обясни, че признава всичко това, защото го е срам, а иска като погледне към живота си назад, да има по-малко неща, от които да се срамува.

Това е мотивацията му да промени живота си. Да започне работа се оказало правилния избор. На 16 години Веселин Плачков започнал работа на варов възел. „Дори и като учих в НАТФИЗ, нощем работех на автомивка”, каза актьорът.

Плачков призна, че съжалява за някои свои превъплъщения.

„От мен децата видяха как се вземат наркотици и как се убива”, коментира актьорът. Той добави, че се съмнява, че това е помогнало някой да се отврати от това, а напротив.

Веселин Плачков призна също, че му е все по-трудно да общува с хората, дори да излиза на улицата. На въпрос как си обяснява, че спрямо него и жена му се излива доста хейт в социалните мрежи, той отговори, че това е проява на гняв на хората към собствения им живот. „Просто виждат някого и казват „Ти си виновен!”, обясни актьорът.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text