img

Виктория се появи за първи път след Ергенът и се изказа лично и за Алекс и за Виктор-Имали ли са интимни отношения-Видео

/
/
/
392 Views

„Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото там можеш да си тръгнеш“ – коментира победителката в първия сезон на романтичното риалити.

„Радвам се, че спечелих първия сезон на „Ергенът“. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, но нещата се развиха по друг начин.
Поласкана съм, че получих последната роза“ – сподели Виктория Капитонова в „Преди обед“.

Тя придоби известност и с участието си в MasterChef, като още тогава бе определена като хитруша.

„Наричат ме хитруша вероятно, защото успявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което искам. Понякога и играя, признавам си го“ – заяви Виктория през смях.

Тя коментира и конфликта си с Александра.

„Там изпадаш в крайни състояния, защото нямаш други социални контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм точно аз. Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото можеш да си тръгнеш. В риалитито няма как да си тръгнеш. Излях чашата с джин, защото исках да сложа точка на разговора с Александра.

Сега по-скоро съжалявам за този момент. Не е красиво и не ми отива, но се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам лоши чувства към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, трябва да си остане там“ – призна Виктория.

Тя допълни, че, ако има работен ангажимент с Александра, ще го изпълни.

„Ние сме професионалисти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах подобни предавания от други държави и видях кое е интересно и кое не. Разбрах, че, ако стоя на едно място и спестявам емоциите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, разбира се“ – каза Виктория, смеейки се.

На въпроса на Сашо Кадиев дали не е разглезено момиче, което иска да получи всичко, тя отговори „Всеки иска да получи всичко, просто аз не го крия“.

„Имаше период, в който ревнувах от Блага, защото бе на най-готината среща с парапланерите. После Виктор подари на Алекс гривна, а на Дениз обувки. Е, накрая и аз получих подарък (смее се). В реалния живот очаквам мъжът да поеме инициативата. Мисля, че в предаването успях да не съм срещу моята природа. Не съм канила Виктор на разговори. Винаги инициативата идваше от него, докато с другите момичета не беше така. Успях да бъда себе си“ – коментира г-ца Капитонова.

Двамата с Виктор не са развили връзката си, защото са възприемали всичко като шоу, като игра.

„Снимките приключиха и си казахме „Благодаря за прекараното заедно време!“. Не сме имали интимни отношения“ – поясни Виктория.

Тя е разбрала, че с Виктор няма да се получат нещата, след като е видяла реакцията му след скандала с Александра.

„Той реагира в моя полза, но ако бях на мястото на Александра, нямаше да ми е приятно. И аз биха постъпила като нея. Няма как Виктор да не знае кой е излял джина. Няма как Деница да го е направила… Освен това аз не знаех, че Виктор се е целувал с толкова много момичета. Не съм привърженик на отворените връзки“ – поясни Виктория.

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text