img

Всяка жена трябва да знае ТЕЗИ ТРИКОВЕ – повече никога няма да ви стиска, да се впива и нищо няма да виси!

/
/
/
536 Views

От многообразието на съществуващите модели сутиени може да ти се замае главата. Производителите на бельо признават, че всяка втора жена в света избира тази важна част гардероба си погрешно!

как да изберете сутиен

Повечето жени, когато купуват сутиен, се ръководят от обиколката под гърдите и размера на чашката. Оказва се, че тези основни числа не са достатъчни, проучи Swoman!

Винаги изплъзващите се презрамки,  попадащите извън чашките гърди  и стегнатия гръден кош – това са само малка част от възможните последствия от такъв избор.

как да изберете сутиен

Тук са 3 трикчета, които ще ви помогнат да изберете  най-подходящия за вас сутиен.

Как да изберем правилно сутиен

Добре подбраният сутиен трябва да е удобен за носене, да подкрепя гърдите, но без да стяга, така че да подчертае достойнствата и да скрие недостатъците.

Основата/коланът на сутиена  осигурява 80% от опората на гърдите.

Тя трябва не само да издържа теглото на гърдите, но и да ги направлява. Размерът на колана определя доколко сутиенът ще бъде удобен за носене.

За определяне на оптималния размер стегнете основата до крайност (на последното копче, за да запазите бельото от преждевременно разтягане). Ластикът трябва да минава точно по хоризонталната линия. Уверете се, че пъхнатият отдолу показалец свободно се побира там.

как да изберете сутиен

Собственичките на големи бюстове е по-добре да се спрат на модели с широк колан с вертикални странични шевове. Също така коланът, който се простира по цялата обиколка на гърдите, а не подкрепя само чашата, осигурява по-добра форма.

С възрастта кожата на гърба става по-малко еластична и буквално всяко налягане води до появата на грозни висящи участъци кожа. Сутиените, чиято основа е по-широка талия и чиито линии са по-плавни, решават този проблем лесно.

Докато сутиени с тесни презрамки и колан само влошават положението.

как да изберете сутиен

Като правило,  презрамките на сутиена  отговарят за 10-20% от теглото на гърдата.

Те не трябва да се смъкват. Ако трябва да ги коригирате през цялото време, независимо от това дали са стегнати или не, трябва да изберете различен модел, където презрамките са зашити на гърба близо до центъра. Най-вероятно никога не обръщате внимание на тази подробност при покупка.

Сутиените с тънки презрамки изглеждат изискани и красиви, но, за съжаление, не са подходящи за ежедневно носене. За ежедневна употреба изберете модел с достатъчно широки и подплатени презрамки.

как да изберете сутиен

И най-накрая, един прост тест за правилния сутиен:

Измерете разстоянието от върха на рамото до лакътя и определете средата на тази дължина. Ако зърната се намират на това ниво, значи гърдите ви са повдигнати на нужната височина.

Източник: Ко4

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text